Mergi la conţinutul principal

Bună, sunt medicU
Spune-mi, ce te doare?
Îți pot evalua gratuit starea de sănătate

E simplu să ai grijă

De la Medicina Muncii la Specialități Medicale, Stomatologie sau Asigurare Medicală, angajații au acces la consultații și investigații în cea mai mare rețea de clinici și dosar medical electronic.

Solicita demo

Testimoniale Ce spun clienţii despre noi

Îmi doresc ca toate colaborările să decurgă la fel de simplu precum este cea cu SanoPass. Am primit oferta rapid, iar accesul la serviciile negociate a venit și mai rapid. De câte ori a existat o problemă departamentul operațional a răspuns în câteva minute. Recomand SanoPass.

Ana Maria Responsabil HR, Favorit

Am fost mereu deschisă către abordarile originale si inovative, iar după primele 10 minute din prezentarea susținută de Silvia, am fost convinsă ca SanoPass este varianta optima.  Este clar o soluție inedita si originala față de ceea ce exista pe piata beneficiilor medicale de preventie in acest moment și recomand cu încredere atât serviciile, cât și oamenii din SanoPass. O echipă profesionistă și un model de business care m-a încântat - așa pot descrie SanoPass. Nu a existat nicio dificultate în colaborarea de până acum și cu siguranță o vom continua in viitor.

Iuliana Morlova Director Resurse Umane, Noriel

Am ales să schimbăm furnizorul actual de abonamente și să trecem la SanoPass, de la începutul acestui an. Cred că pot să vorbesc în numele tuturor angajaților că schimbarea a fost una de bun augur. Utilizăm foarte ușor serviciile puse la dispoziție de SanoPass și au fost mai mult decât bine-venite pe timp de pandemie.

Mariana Wencz Managing Partner, Medimow

Cu ajutorul vostru noi, ca angajator, aproape ca nici nu am simtit cand s-au desfasurat examenele de medicina muncii, de la momentul comenzii si pana la efectuarea acestora trecand uneori doar cateva ore. Conceptul de telemedicina pe care l-ati integrat a fost si este zarul castigator pentru noi, cu atat mai mult in aceasta perioada grea pe care o traversam cu totii datorita pandemiei. Am putut astfel sa asiguram examenul in conditii de siguranta pentru salaratii nostri dar si sa salvam timpul care inainte era alocat deplasarii pana la/de la cabinetul medicului. Serviciul de medicina muncii a fost I M P E C A B I L!

Maria Sitaru HR Director, WPG

Îmi doream să ofer beneficii medicale colegilor mei și am fost convins de entuziasmul echipei SanoPass să încercăm ceva nou apărut pe piață. Am avut abonamente la mai multe clinici private în decursul anilor, însă SanoPass pare să fie o soluție care a lipsit pieței de beneficii medicale.

Liviu Munteanu CEO, Pro Business Communication Services

Ne dorim ca angajații să fie mai atenți cu sănatatea lor și mai responsabili în general. SanoPass ne permite tuturor să beneficiem de servicii medicale private în cel mai ușor mod posibil în orice clinică, fără grija timpului pierdut pe drum sau a programărilor întârziate.

Cristina Teodosescu HR Manager, Mob Vad
  • 1
  • 1

Packages

Servicii

Classic

Ultra

Complete

Executive

Medicina Muncii Negativ Negativ Negativ Negativ
Analize Medicale 300 lei 600 lei 600 lei 600 lei
Medicina Generala si Interna 1 2 Nelimitat Nelimitat
Specialitati Medicale 1 2 2 10
Imagistica Avansata Negativ 1 2 2
Stomatologie 1 1 1 3
Psihologie 1 2 3 4
Pediatrie 1 2 2 4
Consiliere Medicala Telefonica Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Intrari la sala de sport 2 4 8 Nelimitat

Serviciile epuizate sau care nu sunt incluse în abonament beneficiază de 15% cashback la înregistrarea unui card Mastercard în aplicație; Beneficiu Nelimitat.

Cardul Mastercard trebuie să fie emis în România

Orice serviciu care nu este inclus în această variantă poate fi adăugat la cerere.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular