Mergi la conţinutul principal

Începând cu 31 ianuarie accesul în sălile din categoria Golden Circle va fi taxat cu 10 lei/ intrare. (Mai multe detalii AICI)

E simplu să ai grijă

De la Medicina Muncii la Specialități Medicale, Stomatologie sau Asigurare Medicală, angajații au acces la consultații și investigații în cea mai mare rețea de clinici și dosar medical electronic.

Solicita demo

Vezi serviciile Medicale

Vezi serviciile de Fitness

Evaluează-ți simptomele cu: medicU

BeneficiiSănătate pentru angajați, echilibru pentru companie

Beneficii pentru angajatori

 • Totul inclus într-o singură aplicație

  De la Medicina Muncii la Specialități Medicale, Stomatologie sau Asigurare Medicală, angajații au acces la consultații și investigații în cea mai mare rețea de clinici și dosar medical electronic.

 • Posibilitatea de a economisi timp

  Timp salvat, stare de bine pentru fiecare angajat. Aceștia au posibilitatea de a se programa în maximum 48 de ore și găsesc clinicile de care au nevoie în drumul lor.

 • Un reminder important: sănătatea pe primul loc

  Atunci când îți încurajezi angajații să își monitorizeze sănătatea, le arăți și că munca și implicarea lor este apreciată. Starea lor de bine e importantă pentru întreaga echipă.

Beneficii pentru angajaţi

 • Câștigi timp

  Nu aștepți o lună să mergi la medicul de care ai nevoie azi. Ești așteptat. Și e simplu să-ți gestionezi programările direct pe telefon, oricând și oriunde.

 • Totul inclus într-o singură aplicație

  Analize medicale și toate specialitățile medicale, inclusiv Pediatrie, Stomatologie, Imagistică Avansată și Psihologie. În plus, poți accesa și serviciul nostru de Telemedicină

 • Pui sănătatea pe primul loc

  Când a fost ultima oară când ți-ai făcut analizele medicale de rutină? E un moment bun pentru a începe să ai mai multă grijă de tine.

Packages

Servicii

Classic

Ultra

Complete

Executive

Medicina Muncii Negativ Negativ Negativ Negativ
Analize Medicale 300 lei 600 lei 600 lei 600 lei
Medicina Generala si Interna 1 2 Nelimitat Nelimitat
Specialitati Medicale 1 2 2 10
Imagistica Avansata Negativ 1 2 2
Stomatologie 1 1 1 3
Psihologie 1 2 3 4
Pediatrie 1 2 2 4
Consiliere Medicala Telefonica Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Intrari la sala de sport 2 4 8 Nelimitat

Orice serviciu care nu este inclus în această variantă poate fi adăugat la cerere.

Testimoniale Ce spun clienţii despre noi

Îmi doresc ca toate colaborările să decurgă la fel de simplu precum este cea cu SanoPass. Am primit oferta rapid, iar accesul la serviciile negociate a venit și mai rapid. De câte ori a existat o problemă departamentul operațional a răspuns în câteva minute. Recomand SanoPass.

Ana Maria Responsabil HR, Favorit

Am fost mereu deschisă către abordarile originale si inovative, iar după primele 10 minute din prezentarea susținută de Silvia, am fost convinsă ca SanoPass este varianta optima.  Este clar o soluție inedita si originala față de ceea ce exista pe piata beneficiilor medicale de preventie in acest moment și recomand cu încredere atât serviciile, cât și oamenii din SanoPass. O echipă profesionistă și un model de business care m-a încântat - așa pot descrie SanoPass. Nu a existat nicio dificultate în colaborarea de până acum și cu siguranță o vom continua in viitor.

Iuliana Morlova Director Resurse Umane, Noriel

Am ales să schimbăm furnizorul actual de abonamente și să trecem la SanoPass, de la începutul acestui an. Cred că pot să vorbesc în numele tuturor angajaților că schimbarea a fost una de bun augur. Utilizăm foarte ușor serviciile puse la dispoziție de SanoPass și au fost mai mult decât bine-venite pe timp de pandemie.

Mariana Wencz Managing Partner, Medimow

Cu ajutorul vostru noi, ca angajator, aproape ca nici nu am simtit cand s-au desfasurat examenele de medicina muncii, de la momentul comenzii si pana la efectuarea acestora trecand uneori doar cateva ore. Conceptul de telemedicina pe care l-ati integrat a fost si este zarul castigator pentru noi, cu atat mai mult in aceasta perioada grea pe care o traversam cu totii datorita pandemiei. Am putut astfel sa asiguram examenul in conditii de siguranta pentru salaratii nostri dar si sa salvam timpul care inainte era alocat deplasarii pana la/de la cabinetul medicului. Serviciul de medicina muncii a fost I M P E C A B I L!

Maria Sitaru HR Director, WPG

Îmi doream să ofer beneficii medicale colegilor mei și am fost convins de entuziasmul echipei SanoPass să încercăm ceva nou apărut pe piață. Am avut abonamente la mai multe clinici private în decursul anilor, însă SanoPass pare să fie o soluție care a lipsit pieței de beneficii medicale.

Liviu Munteanu CEO, Pro Business Communication Services

Ne dorim ca angajații să fie mai atenți cu sănatatea lor și mai responsabili în general. SanoPass ne permite tuturor să beneficiem de servicii medicale private în cel mai ușor mod posibil în orice clinică, fără grija timpului pierdut pe drum sau a programărilor întârziate.

Cristina Teodosescu HR Manager, Mob Vad
 • 1
 • 1
Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie