Mergi la conţinutul principal

Începând cu 31 ianuarie accesul în sălile din categoria Golden Circle va fi taxat cu 10 lei/ intrare. (Mai multe detalii AICI)

Fitness

Fintess-ul în viața modernă

Deja nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că sportul ajută la o calitate mai bună a vieții pe toate planurile, mai ales din punct de vedere fizic și psihic. Există nenumărate resurse, tutoriale, cărți, articole, antrenamente gratuite și chiar programe cu plată încât oricine poate accesa informațiile necesare pentru a începe să lucreze la a avea un stil de viață mai activ sau pentru a vedea ce exerciții sunt potrivite pentru anumite grupuri de mușchi.

Psihologie

Alcoolismul

Alcoolismul, denumit și etilism cronic, reprezintă o intoxicație cronică, o stare patologică ce apare în urma consumului excesiv de alcool. Alcoolismul este caracterizat de o dorință puternică, de multe ori incontrolabilă, de a consuma alcool. Persoanele care suferă de alcoolism vor prioritiza adesea consumul de alcool în fața celorlalte obligații, inclusiv munca și familia, și pot dezvolta o toleranță fizică în timp. În cazul în care acest consum se oprește, se vor declanșa simptome de sevraj alcoolic.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie