Mergi la conţinutul principal

Bună, sunt medicU
Spune-mi, ce te doare?
Îți pot evalua gratuit starea de sănătate

MedLife s-a alăturat misiunii SanoPass de a promova un stil de viață sănătos. (Vezi detalii aici)

Anonim in Fitness

Accesorii Fitness pentru Bărbați

Antrenamentele acasă au devenit din ce în ce mai populare și din acest motiv nevoia de a crea un mediu potrivit pentru antramente acasă a determinat majoritatea persoanelor care fac sport să achiziționeze accesorii fitness care să ajute la desfășurarea cât mai corectă a antrenamentelor.

Știm cu toții cât este de important un stil de viață activ, iar contextul actual a instaurat nevoia adaptării antrenamentelor acasă. Fie că urmărim să avem un antrenament cât mai confortabil, fie că vrem să creștem intensitatea exercițiilor pe care le practicăm acasă sau să urmărim progresul față de obiectivele setate, accesoriile fitness pentru bărbați pot ajuta la îndeplinierea tuturor acestor nevoi.

În acest articol îți prezentăm cele mai comune și practice accesorii care te vor ajută să îți eficientizezi antrenamentele cu o investiție minimă.

  1. Brățara fitness – acest gadget este la fel de util și pentru femei și pentru bărbați deoarece poate fi adaptat și personalizat pentru fiecare individ în parte. În setările acestei brățări îți poți trece informațiile de bază precum sex, greutate, obiective, iar cu ajutorul brățării îți poți monitoriza ritmul cardiac, pulsul și chiar te poate ajuta cu rutine recomandate atât pentru somn, cât și pentru când e momentul potrivit de a face mișcare.
  2. Centură pentru ridicarea greutăților – majoritatea celor care practică ridicarea greutăților optează pentru un astfel de accesoriu deoarece are multiple beneficii precum: creșterea forței, a rezistenței, cât și faptul că ajută la arderea caloriilor chiar și după antrenament.
  3. Mânerele pentru flotări – dacă incluzi flotările în atrenamentele tale atunci mânerele pentru flotări îți vor face cu siguranță antrenamentele mai eficiente. Le poți folosi cu încredere și dacă ești începător și dacă practici sport de mai mult timp, iar folosirea acestor mânere îți va permite să variezi gama de mișcări pe care le poți face în timpul antrenamentelor.  Mai mult decât atât, mânerele îți protejează încheieturile deoarece prin folosirea mânerelor vei evita îndoirea lor.
  4. Greutăți pentru încheieturi și glezne – dacă îți dorești să ai antrenamente mai intense sau să avansezi cu exercițiile pe care le practici, greutățile pot fi accesoriul perfect deoarece le poți folosi în majoritatea exercițiilor pe care le practici și te vor ajuta să crești rezistența și să îți definești musculatura
  5. Banda de rezistență – reprezintă un accesoriu perfect pentru creșterea rezistenței și a mobilității. Este un accesoriu care nu necesită o investiție mare, însă cu siguranță va ajuta la eficientizarea antrenamentelor tale

Acestea au fost o parte dintre cele mai utilizate accesorii fitness în cadrul antrenamentelor pentru bărbați, însă reține că există nenumărate opțiuni ce se pot adapta tuturor nevoilor. Cel mai important este să ai disciplina de a practica constant antrenamentele, iar pe măsură ce avansezi cu exercițiile pe care le practici poți include mai multe astfel de acceorii care să te ajute să crești atât intesitatea antrenamentelor, cât și să maximizezi rezultatele în urma eforturilor depuse. 

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular