Mergi la conţinutul principal

Bună, sunt medicU
Spune-mi, ce te doare?
Îți pot evalua gratuit starea de sănătate

MedLife s-a alăturat misiunii SanoPass de a promova un stil de viață sănătos. (Vezi detalii aici)

Anonim in Fitness

Echipament de Sala pentru Bărbați

Fie că esti faci sport de multă vreme, fie că abia începi să mergi la sală, unul dintre cele mai importante aspecte de luat în calcul este echipamentul.

Alegerea echipamentului de sală pentru bărbați poate părea simplă, însă pentru a îți asigura un antrenament cât mai eficient și executat corect sunt anumite aspecte de luat în calcul.

În acest articol vom prezenta cele mai importante caracteristici ale parților unui echipament corect astfel încât să fii sigur că îți poți desfășura antrenamentul cu lejeritate și că ești protejat.

În primul rând, tricoul trebuie să îți asigure lejeritate și confort în timpul antrenamentului așadar țesătura tricoului este foarte importantă. Poți opta pentru țesături sintetice sportive deoarece nu vor reține umezeala  și vor asigura o temperatură optimă în timpul antrenamentului.

Ca și în cazul tricoului, pantalonii trebuie, de asemenea, să fie dintr-un material calitativ care să permită pielii să respire.

Asigura-te că îți alegi corect masura hainelor astfel încât să nu te incomodeze pe durata antrenamentului. Hainele prea strâmte îți pot crea disconfort, iar hainele prea mari te pot încurca în executarea corectă a exercițiilor.

Un alt accesoriu important este reprezentat de jambierele bărbătești pentru sala. Acestea se pot purta individual, fie cu pantaloni scurți. Acestea sunt extrem de utile în cazul antrenamentelor în exterior sau în cazul sporturilor de iarnă.

Încălțămintea este, de asemenea, extrem de importantă. În funcție de antrenamentele pe care le practici, poți opta pentru diferite modele de încălțăminte.

În cazul în care practici jogging atunci cei mai potriviți pantofi sport sunt cei cu talpă ușoară care asigură protecție piciorului.

În cazul în care antrenamentele tale presupun ridicarea de greutăți atunci cel mai potrivit model de încălțăminte sport este cel cu talpă antiderapantă.

Pe lângă o ținută completă este necesar să adaugi și accesorii care te pot ajuta să optimizezi eficiența antrenamentelor.

O pereche de mănuși de sală te vor ajuta în cazul ridicării greutăților deoarece stabilizează aderența.

Asigura-te că ai un rucsac spațios în care să incluzi alte accesorii esențiale precum: prosop, sticlă cu apa și căști.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular