Mergi la conţinutul principal

Începând cu 31 ianuarie accesul în sălile din categoria Golden Circle va fi taxat cu 10 lei/ intrare. (Mai multe detalii AICI)

Descoperă proiectele umanitare în care credem Starea de bine a comunității începe cu mine și cu tine.

Eli Vorbeşte Terapie prin joacă pentru 40 de tineri cu dizabilități

Alături de Eli Vorbește, influencer de fapte bune, susținem campania #NeVedemLaNivelulUrmator, care își propune să construiască un etaj la Centrul “Help the People” destinat terapiei prin joacă pentru tinerii cu dizabilități.

Pe lângă sala unde iau masa împreună și sala de croitorie unde învață o meserie, ei au pornit acum o strângere de fonduri prin care doresc să amenajeze la mansardă o sală pentru art therapy pregătită să primească 40 de adulți cu dizabilități.

Datorită lui Eli, care ne-a povestit despre lucrurile minunate pe care le fac cei de la “Help the People”, am decis să renunțăm la tradiționalele cadouri de Crăciun și am redirecționat întregul buget către această cauză. În plus, oferim servicii de telemedicină gratuite tuturor tinerilor cu dizabilități și familiilor lor, care pot apela la orice oră, ori de câte ori au nevoie, unul dintre cei peste 40 de medici profesioniști.

Magicamp MagiCamp sau fapte mari pentru oameni mici

În termeni de specialitate, se numește responsabilitate socială, însă noi o considerăm responsabilitate umană.

Ca parte a misiunii noastre de a ajuta comunitatea, ne bucurăm să sprijinim proiectul MagiCAMP și comunitatea de voluntari care aduc bucurie și suport copiilor cu afecțiuni grave și familiilor lor.

Donăm servicii medicale pentru cei care au cea mai mare nevoie de ele: copiii cu probleme de sănătate și familiilor care au nevoie de forță pentru a le fi alături. În plus, îi încurajăm pe membrii rețelei, dar și pe partenerii și colaboratorii noștri să contribuie cu donații pentru asociație.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie