Mergi la conţinutul principal

Bună, sunt medicU
Spune-mi, ce te doare?
Îți pot evalua gratuit starea de sănătate

Antrenează-ți starea de bine

O singură aplicație, acces la peste 100 de săli de sport, ca să te bucuri de endorfine oricând și oriunde. Intră-ți în ritm și simte-te bine în propriul corp!

Vezi serviciile Medicale

Vezi serviciile de Fitness

Evaluează-ți simptomele cu: medicU

Abonamente

Alege un abonament predefinit

Super Oferta Verii

SANOPASSFIT - 3 luni + 1 luna gratuita

498 RON /abonament

ÎN CURÂND
 • Acces nelimitat la sălile din rețea – fără coplată
 • Acces nelimitat la Medicină Generală și Internă
 • Acces nelimitat la Telemedicină
 • Antrenamente online
 • Posibilitatea de reînoire pe viață, la același preț
 • Surpriză

Cel mai cumpărat

SANOPASSFIT - 1 Luna

198 RON /Luna

CUMPĂRĂ
 • Acces nelimitat la sălile din rețea – fără coplată
 • Acces nelimitat la Medicină Generală și Internă
 • Acces nelimitat la Telemedicină
 • Antrenamente online
 • Posibilitatea de reînoire la același preț

Cea mai bună ofertă

SANOPASSFIT - 1 An

1899 RON /AN

CUMPĂRĂ
 • Acces nelimitat la sălile din rețea – fără coplată
 • Acces nelimitat la Medicină Generală și Internă
 • Acces nelimitat la Telemedicină
 • Antrenamente online
 • Posibilitatea de reînoire pe viață, la același preț
 • Persoană de contact dedicată

Testimoniale Ce spun clienţii despre noi

Începem prin a afla de ce vrei să fii mai FIT și creăm împreună un plan personalizat. Nu suntem la fel, nici modul de a face mișcare nu poate fi la fel pentru toți

Irina Schepu Sweat The Light

Ăsta-i începutul unei prietenii frumoase. Și a unui fitness journey cu final fericit.

Ana-Maria Cazan Sweat Belvedere

Să devii mai puternic, mai echilibrat și mai încrezător poate fi fun. Asta-i misiunea mea, să te ajut să descoperi acel post-workout high.

Raul Cormos Sweat Promenada

Stabilește-ți obiective realiste și fii cât mai uman cu tine. Dă-ți pauze și acceptăți limitele, însă fă mișcare, asta contează!

Loredana Orza LadyFit

Recomand un stil de viață echilibrat. Ai grijă de sănătatea ta din toate punctele de vedere: medical, sport și nutriție. Cel puțin 30 de minute de mișcare, controale regulate și mâncare puțin mai sănătoasă fac minuni.

Cătălin Murgoci Neby Fitness Domenii

Recomand fiecăruia să facă un minim de mișcare, iar rezultatele vor apărea. Rezultatele motivează cel mai mult oamenii, încearcă să ajungi la câteva rezultate, iar fitness-ul va deveni parte din viața ta.

Andrei Pavel Neby Fitness Baneasa

Fitness-ul îți dă o energie pe care nu ți-o poți imagina. Te aștept la sală pentru a te transforma în cea mai bună versiune a ta!

Dalanda Mariama LadyFit

Găsește-ți motivația în parcurs, în evoluția ta, apoi stabilește-ți niște obiective clare, pe care să le poți atinge. Important este să faci primul pas, apoi dorința de sport te va acapara.

Alexandru Borș Onyx Fitness
 • 1
 • 1

Beneficii Cu SanoPass e simplu să te depășești pe tine însuți

Pune-ți obiectivele în mișcare

 • Alergare pe bandă, nu spre sală

  Caută în aplicație cea mai apropiată sală de fitness sau studio de aerobic, dintre cele 100 de locații partenere. Nu e nevoie să străbați tot orașul pentru a-ți face antrenamentul.

 • Mișcare acasă sau la sala preferată

  Poți ține pasul cu clasele online de acasă sau poți alege în fiecare zi altă sală, în funcție de program sau doar de dragul diversității. Sala e oriunde ești tu.

 • Peste 20 de ore de antrenament gratuite

  Adică peste 5 ore de mișcare pe săptămână. Dacă ești suficient de pus pe treabă încât să le bifezi pe toate, te felicităm și.. te invidiem.

 • De toate pentru toți

  Te încurajăm să experimentezi. Fitness, pilates, aerobic, belly dance, yoga, TRX și multe altele. Ai de unde alege, indiferent de nivelul de energie sau de starea ta de spirit.

 • Antrenorii te ghidează pas cu pas

  Sute de antrenori profesioniști te ajută să te pui pe treabă. Intră-ți ușor, ușor în ritm și descoperă tipul de mișcare care ți se potrivește.

 • Tot ce-ți trebuie pentru a-ți găsi ritmul

  E greu să găsești scuze când ai tot ce-ți trebuie la îndemână. Săli moderne, aparatură de ultimă generație și antrenamente mereu fresh. Cheful de mișcare vine de la sine.

Clinici | Săli de sport Caută în rețeaua SanoPass

Testimoniale Ce spun clienţii despre noi

Îmi doresc ca toate colaborările să decurgă la fel de simplu precum este cea cu SanoPass. Am primit oferta rapid, iar accesul la serviciile negociate a venit și mai rapid. De câte ori a existat o problemă departamentul operațional a răspuns în câteva minute. Recomand SanoPass.

Ana Maria Responsabil HR, Favorit

Am fost mereu deschisă către abordarile originale si inovative, iar după primele 10 minute din prezentarea susținută de Silvia, am fost convinsă ca SanoPass este varianta optima.  Este clar o soluție inedita si originala față de ceea ce exista pe piata beneficiilor medicale de preventie in acest moment și recomand cu încredere atât serviciile, cât și oamenii din SanoPass. O echipă profesionistă și un model de business care m-a încântat - așa pot descrie SanoPass. Nu a existat nicio dificultate în colaborarea de până acum și cu siguranță o vom continua in viitor.

Iuliana Morlova Director Resurse Umane, Noriel

Am ales să schimbăm furnizorul actual de abonamente și să trecem la SanoPass, de la începutul acestui an. Cred că pot să vorbesc în numele tuturor angajaților că schimbarea a fost una de bun augur. Utilizăm foarte ușor serviciile puse la dispoziție de SanoPass și au fost mai mult decât bine-venite pe timp de pandemie.

Mariana Wencz Managing Partner, Medimow

Cu ajutorul vostru noi, ca angajator, aproape ca nici nu am simtit cand s-au desfasurat examenele de medicina muncii, de la momentul comenzii si pana la efectuarea acestora trecand uneori doar cateva ore. Conceptul de telemedicina pe care l-ati integrat a fost si este zarul castigator pentru noi, cu atat mai mult in aceasta perioada grea pe care o traversam cu totii datorita pandemiei. Am putut astfel sa asiguram examenul in conditii de siguranta pentru salaratii nostri dar si sa salvam timpul care inainte era alocat deplasarii pana la/de la cabinetul medicului. Serviciul de medicina muncii a fost I M P E C A B I L!

Maria Sitaru HR Director, WPG

Îmi doream să ofer beneficii medicale colegilor mei și am fost convins de entuziasmul echipei SanoPass să încercăm ceva nou apărut pe piață. Am avut abonamente la mai multe clinici private în decursul anilor, însă SanoPass pare să fie o soluție care a lipsit pieței de beneficii medicale.

Liviu Munteanu CEO, Pro Business Communication Services

Ne dorim ca angajații să fie mai atenți cu sănatatea lor și mai responsabili în general. SanoPass ne permite tuturor să beneficiem de servicii medicale private în cel mai ușor mod posibil în orice clinică, fără grija timpului pierdut pe drum sau a programărilor întârziate.

Cristina Teodosescu HR Manager, Mob Vad
 • 1
 • 1
Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie