Mergi la conţinutul principal

Începând cu 31 ianuarie accesul în sălile din categoria Golden Circle va fi taxat cu 10 lei/ intrare. (Mai multe detalii AICI)

Vezi ce simplu e să folosești sanopass Tehnologie, ca să ai grijă de sănătate mai bine.

Cum functioneaza Tehnologie, ca să ai grijă de sănătate mai bine

Daca esti angajator

  1. Încheiem un contract, dar asta știai deja.
  2. Alegi beneficiile pe care vrei să le includem în abonamente. Unii angajați pot primi mai multe, alții mai puține. Totul e 100% personalizabil.
  3. Noi primim fișierul de comandă și activăm abonamentele. Angajații tăi se pot bucura deja de toate serviciile incluse.
  4. La fiecare început de lună, primești de la noi un raport cu cât s-a consumat din bugetul total.

Daca esti angajat

  1. Compania îți oferă un abonament SanoPass. Bucurie mare, aveai în plan să ai mai multă grijă de tine anul acesta.
  2. Descarci aplicația SanoPass din Google Play sau App Store și îți creezi un cont. Vezi mai jos cât de simplu te poți înregistra.
  3. Alegi clinica în care vrei să mergi, în funcție de nevoile tale medicale și de proximitate. Găsești pe hartă peste 250 de clinici partenere.
  4. Scanezi codul QR de la recepție pentru a valida vizita și beneficiezi de serviciile medicale solicitate.
  5. Primești raportul medical sau rezultatele în aplicație și le ai tot timpul la îndemână. Simplu, nu?

Creează-ți cont în aplicație în 4 pași simpli

Intrebari Frecvente

Poți descărca aplicația SanoPass din Google Play sau App Store, în funcție de marca telefonului tău.

Tot ce ai de făcut este să descarci aplicația SanoPass și să introduci cardul tău Mastercard. Mai multe detalii găsești aici.

Dacă vrei un pachet de prevenție medicală, iar angajatorul nu ți-l oferă, îl poți cumpăra chiar tu. Fie de pe site-ul pe care ești deja, fie descarci aplicația SanoPass, mergi în secțiunea „Activează un abonament” și alegi unul dintre abonamentele disponibile.

Pachetele pentru persoane fizice, cumpărate direct prin aplicație, sunt valabile 1 an de zile. Dacă ai primit beneficii medicale de la angajatorul tău, poți afla termenul de valabilitate chiar de la acesta.

De îndată ce ai primit confirmarea activării abonamentului SanoPass de la angajator sau asigurător, descarcă aplicația SanoPass și parcurge pașii de înregistrare pe care îi găsești mai sus.

Poți beneficia de toate serviciile medicale de prevenție, asigurări, fitness și nutriție.

Pe cele incluse în contul tău le găsești în aplicație sau pe site, pe pagină principală, după login.

Stai liniștit. Se rezolvă rapid. Tot ce trebuie să faci e să dai click pe butonul “ați uitat pin-ul”, din stânga jos a paginii și să urmezi pașii de recuperare a PIN-ului. Dacă întâmpini dificultăți, ne poți contacta pe chat, telefon sau e-mail.

Caută clinica dorită în aplicație, dă click pe ea și apoi pe butonul “programează-te”. Vei discuta direct cu clinica dorită și vei face programarea. După ce închizi convorbirea, poți salva în aplicație data și ora programării pentru a-ți reaminti cu 24h și cu 3h înainte.

Pentru sălile de sport nu ai nevoie de programare.

Da, poți face oricâte programari ai nevoie. Important e să verifici că totul e bine și să găsești soluțiile potrivite pentru tine, așa că nu ai nicio restricție din partea noastră.

Te legitimezi cu cartea de identitate și îi spui angajatului de la recepție numărul de telefon pe care l-ai folosit pentru înregistrarea contului.

Ne contactezi prin chat, telefon sau e-mail și ne spui numele clinicii și datele de contact, iar în maximum 48 de ore vom luă legătura cu acesta, pentru a semna unui contract de parteneriat.

Ne contactezi și ne spui care e problema. Cu siguranță nu vei pierde niciun credit disponibil în pachetul tău de servicii.

În primul rând, te încurajăm să notezi toate clinicile vizitate (după efectuarea consultației, îți va apărea această opțiune în aplicație). În al doilea rând, dacă actul medical a fost sub așteptările tale, te rugăm să ne contactezi prin chat, telefon sau e-mail și să ne spui mai multe despre problema întâmpinată. Noi vom găsi o soluție ca data viitoare să fii complet mulțumit.

Exact așa cum ai făcut programarea. Contactează direct clinica parteneră.

Poți fi liniștit. Conform politicii de protejare a informațiilor, putem oferi terților anumite date generice conținute în aplicație, dar nu informațiile personale de identificare, cu excepția cazurilor în care acest lucru este acceptat explicit de tine sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respectă legea și procedurile judiciare.

Au o gamă variată de servicii: fitness, aerobic, clase de grup, cycling, piscină, spa, climbing, box, arte marțiale, etc.;
Oferă access la toate zonele din club;
Au o suprafață de cel puțin 600 m²;
Au o varietate de aparate de la producători premium.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie