Mergi la conţinutul principal

Începând cu 31 ianuarie accesul în sălile din categoria Golden Circle va fi taxat cu 10 lei/ intrare. (Mai multe detalii AICI)

Descoperă povestea SanoPass Echipa care pune tehnologia în slujba sănătății

Inceputuri De la ce am pornit

Sute de clinici în toată țara, servicii medicale de calitate în orașul tău, zeci de mii de medici pregătiți să te ajute.

Și, totuși, nu e deloc simplu să beneficiezi de consultațiile și investigațiile de care ai nevoie. Programările durează prea mult, serviciile sunt prea scumpe, abonamentele medicale nu îți oferă acces la specialitățile de care ai nevoie.

LinkedIn

Andrei Vasile

Managing Partner
LinkedIn

Daniel Amăriuței

COO
LinkedIn

Adina Tănasă

Operations Coordinator

Solutii O soluție digitală pentru o problemă deloc banală

Aici intră în scenă tehnologia. Adică, ideea noastră de a conecta, digitaliza, customiza și integra toate serviciile de prevenție medicală. O singură aplicație care să facă serviciile medicale mai accesibile pentru pacienți și mai ușor de oferit de către companii, sub forma beneficiilor extra-salariale.

SanoPass este un concept unic în Europa creat cu scopul de a promova un stil de viață sănătos și de a facilita accesul beneficiarilor la Prevenție Medicală, Sport și Nutriție, prin intermediul unei singure platforme.

LinkedIn

Oana Pădure

Head of Commercial
LinkedIn

Ana Badea

Business Growth Manager
LinkedIn

Catinca Stoian

Account Manager

Astăzi SanoPass astăzi

Rețeaua de clinici partenere cuprinde deja 900 de locații și se mărește constant. Încurajăm utilizatorii să ne scrie atunci când una dintre clinicile de care au nevoie nu se află încă pe harta SanoPass, ca să o putem adăuga.

În Martie 2020, compania a fost evaluată la 2 milioane de euro și a atras o investiție de 400.000 de euro de la Cleverage Venture Capital, Founders Bridge și Seedblink. Ceea ce înseamnă că acesta e doar începutul. Avem planuri mari, pentru că ne dorim ca proiectele noastre să încurajeze prevenția și să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a întregii comunități.

LinkedIn

Alexandru Dinu

Medical Fitness Manager
LinkedIn

Mircea Oprea

Fitness Key Account

Planuri SanoPass Internațional

O rețea internațională completă de clinici medicale, săli de sport și nutriționiști, totul conectat prin puterea dată de tehnologie, astfel încât starea de bine să te însoțească oriunde călătorești

În aprilie 2021 SanoPass, liderul pieței de MedTech din România a atras investiții totale de peste 840.000 euro pentru dezvoltarea internațională și integrarea unui sistem de inteligență artificială (medicU).
Vrem să oferim oricărui utilizator acces facil și direct la sănătate, oriunde s-ar afla.

Map

Scrie-ne Ai o întrebare
sau vrei un pachet personalizat?

Formular

Deschide in aplicatie